Камион – сандучар

Детални технички карактеристки

Параметри

Товарно комбе

Комбинирано комбе за патници и товар

Број на места за седење

2+1

5+1

Конфигурација на оски

4×4

4×4

Мотор

Cummins ISF 2.8s4129P

Cummins ISF 2.8s4129P

Бруто маса на возилото, kg

3,500

3,500

Маса на празно возило, kg***

1,840/2,005

1,955/2,060

Прераспределба на оптоварување по оски

Предна

Задна


1,200/1,290

2,300/2,210


2,240/2.155

2,900/3,500

Меѓуоскино растојание, mm

2900/3500

2,900/3,500

Најниска точка на задна оска при максимално оптоварување, mm

170

170

Клиренс (мм)

190

190

Максимална брзина, km/h

130

130

Надземни агли (под оптоварување)

Преден (во степени)

Заден (во стапени)


22

24/17


22

24/23

Максимален агол на искачување (под целосен товар), %

26

26

Висина на утовар, mm

960/1,000

960/1,000

Внатрешни димензии на товарниот простор, mm

Должина

Ширина

Висина


3,089/4,139

1,978

400


2,339

1,978

400

Менувач

5 степен, мануелен

5 степен, мануелен

Капацитет за гориво, l

64

64

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!