Минибус

Детални технички карактеристки

Параметри

Возило со низок кров

Возило со стандарден кров

Број на места за седење

6+1

6+1

Конфигурација на оски

4×4

4×4

Мотор

Cummins ISF 2.8s4129P

Cummins ISF 2.8s4129P

Бруто маса на возилото, kg

2595

2595

Маса на празно возило, kg

2090

2090

Прераспределба на оптоварување по оски

Предна

Задна


1250

1345


1250

1345

Меѓуоскино растојание, mm

2760

2760

Висина од земја до подот на возилото, mm

150

150

Најниска точка на задна оска при максимално оптоварување, mm

150

150

Максимална брзина, km/h

135

135

Надземни агли (под оптоварување)

Преден (во степени)

Заден (во стапени)


22

21


22

21

Максимален агол на искачување (под целосен товар), %

29

29

Висина на утовар, mm

900

900

Внатрешни димензии на товарниот простор, mm

Должина

Ширина

Висина


2460

1830

1430


2460

1830

1530

Менувач

5 степен, мануелен

5 степен, мануелен

Капацитет за гориво, l

64

64

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!