КОМБЕ

Детални технички карактеристки

Параметри

Стандардна / Продолжена платформа*

Стандардна / Продолжена платформа**

Број на места за седење

3

7

Конфигурација на оски

4×2

4×2

Бруто маса на возилото, kg

3,500

3,500

Маса на празно возило, kg***

2,280/2,400

2,395/2,520

Меѓуоскино растојание, mm

3,145/3,745

3,145/3,745

Висина од земја до подот на возилото, mm

170

170

Минимален радиус на вртење на надворешно предно тркало, m

5.7/6.5

5.7/6.5

Максимална брзина, km/h

130

130

Надземни агли (под оптоварување)

Преден (во степени)

Заден (во стапени)


22

14/13


22

14/13

Максимален агол на искачување (под целосен товар), %

26

26

Висина на утовар, mm

730

730

Внатрешни димензии на товарниот простор, mm

Должина

Ширина

Висина


3,031/3,631

1,860

1,927


2,400/3,000

1,860

1,927

Менувач

5 степен, мануелен

5 степен, мануелен

Капацитет за гориво, l

79

79

* A21R23-20/A21R33-20

** A22R23-20/A22R33-20

*** Овие параметри се различни во зависност од типот на моторот.


ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!