Камион – сандучар

Детални технички карактеристки

Параметри

Единечна кабина со стандардна платформа

Број на места за седење

2+1

Мотор

Cummins ISF2.8s4129P

Конфигурација на оски

4×4

Бруто маса на возилото, kg

2,800

Маса на празно возило, kg

1,700

Прераспределба на оптоварување по оски

Предна

Задна


1,250

1,550

Меѓуоскино растојание, mm

2,760

Најниска точка на задна оска при максимално оптоварување, mm

150

Висина од земја до подот на возилото, mm

170

Максимална брзина, km/h

135

Надземни агли (под оптоварување)

Преден (во степени)

Заден (во стапени)


22

28

Максимален агол на искачување (под целосен товар), %

29

Висина на утовар, mm

900

Внатрешни димензии на товарниот простор, mm

Должина

Ширина

Висина


2,340

1,978

400

Менувач

5 степен, мануелен

Капацитет за гориво, l

64

* 231000

** 231000-0000344

All the technical specifications are given for reference, please ask the official GAZ dealer in your region for detailed information according to the vehicle-type approval.


ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!