ГАЗ групација

ГАЗ е најреномираниот руски производите на комерцијални возила. Портфолиото на производи на компанијата вклучува мали до средни комерцијални возила, големи камиони, автобуси, агрегати, како и преку 500 типа на специјални возила.

Прочитај повеќе
Еден од водечките производители во Европа во сегментот на лесни комерцијални возила
Извозник во повеќе од 40 земји
Број 1 производител на комерцијални возила во Русија

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!