Групацијата ГАЗ ќе демонстрира интегрирани транспортни решенија на руско-африканскиот економски форум

23 Окт 2019
Групацијата ГАЗ, водечки производител на комерцијални возила во Русија, ќе учествува на економски-форум Русија и Африка. Корпорацијата ќе одржи презентација за своите интегрирани транспортни решенија за африканските земји во текот на сесијата „Транспортерска инфраструктура на африканскиот континент“ и ќе ја демонстрира својата широка постава пред учесниците на форумот. Шефовите на африканските држави, претставници на руската, африканската и глобалната деловна заедница, јавните агенции, како и здруженијата за интеграција на африканскиот континент ќе учествуваат на форумот. Форумот ќе се одржи на 23-24 октомври во паркот Сириус во Сочи.
2_GAZelle NEXT.jpg

Прочитајте повеќе...