Промотивна понуда за GAZelle Next A22R32 Double Cab комерцијални возила од лагер

22 Сеп 2020
Не ја пропуштајте најдобрата понуда на пазарот за товарни возила!

GAZelle Next Double Cab е агилно возило кое има камионска шасија со најголема цврстина во својата класа.

Поседува супериорни транспортни способности и капацитет за превоз на 7 работници и огромен товар во неверојатно долгиот товарен простор од 3.2 метри.

Неговиот Cummins мотор покрај тоа што доставува воодушевувачки перформанси, има неверојатна ефикасност во потрошувачката на гориво.

👉 Откријте повеќе околу понудата и контактирајте нѐ за повеќе информации околу овој камион кој ќе се погрижи значително да ги зголемите продуктивноста и профитот!

ПРЕЗЕМИ ПОНУДА

GAZelle-NEXT-van