Промотивна понуда за GAZelle Next комерцијални возила од лагер

15 Јуни 2020
Уникатна можност за набавка на ново комерцијално возило од реномираниот руски бренд GAZ.

GazelleNext Single Cab е економично комерцијално возило познато по својата носивост, ниски трошоци за одржување и огромна цврстина и моќност!

Енормниот товарен капацитет и извонредната цврстина на шасијата кај Gazelle Next Single Cab, во комбинација со погонот на задните тркала резултираат во совршено товарно возило кое Ви овозможува лесно маневрирање со неверојатно големи количини на товар.

Поставете ја Вашата подвижна канцеларија во GAZelle Single Cab и подгответе се за нови достигнувања во Вашиот бизнис.

Открите ја промотивната понуда и побрзајте зошто количините се ограничени!

ПРЕЗЕМИ ПОНУДА

GAZelle-NEXT-van