Камион – сандучар

Детални технички карактеристки

Параметри

Стандардна / Продолжена платформа*

Стандардна / Продолжена платформа**

Број на места за седење

3

7

Конфигурација на оски

4×2

4×2

Бруто маса на возилото, kg

3,500

3,500

Маса на празно возило, kg***

1,930/2,180

2,090/2,210

Меѓуоскино растојание, mm

3,145/3,745

3,145/3,745

Ширина меѓу тркала:

Предни, mm

Задни (помеѓу средината на дуплите тркала), mm


1,750

1,560


1,750

1,560

Висина од земја до подот на возилото, mm

170

170

Минимален радиус на вртење на надворешно предно тркало, m

5.7/6.5

5.7/6.5

Максимална брзина, km/h

130

130

Надземни агли (под оптоварување)

Преден (во степени)

Заден (во стапени)


22

16


22

16

Максимален агол на искачување (под целосен товар), %

26

26

Висина на утовар, mm

950

950

Внатрешни димензии на товарниот простор, mm

Должина

Ширина

Висина


3,090/4,168

2,078

400


2,339/3,090

2,078

400

Менувач

5 степен, мануелен

5 степен, мануелен

Капацитет за гориво, l

64

64

* A21R23-10/A21R33-10

** A22R23-10/A22R33-10

*** Овие параметри се различни во зависност од типот на моторот.


ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!