Камион – сандучар

Модификации
Меѓуоскино растојание
Места за седење
Оска

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!