Gazelle
next

ПЕРФОРМАНСИТЕ ШТО ВИ СЕ ПОТРЕБНИ
Огромен број на опции

Просторнaта камионска шасија со U профили овозможува транспорт на сите видови на товар и прилагодување на секоја бизнис програма. 3те различни врати за утовар овозможуваат максимален пристап до карго просторот и го олеснуваат процесот на утовар.


ЗАВЗЕМЕТЕ ГО ВОЗАЧКОТО МЕСТО

Gazelle Next им овозможува на возачи со било каква градба и висина да се чуствуваат удобно “како дома”, благодарение на прилагодливиот серво волан со удобност како на патничко возило.

Новиот систем на управување со хидраулична асистенција од познатиот производител ZF го подобрува управувањето и стабилноста на возилото на нерамните патишта.

Дознајте повеќе

СИГУРНОСТ 
ПРЕД СЕ

Новиот дизајн на удобните сигурносни појаси од компанијата TAKATA овозможуваат врзување на возачот дури и кога тој е во обемна зимска облека.

Gazelle Next доаѓа со нов ABS систем од 9-та генерација на компанијата Bosch. Опционално може да се опреми и со ESP систем.

Дознајте повеќе

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!