КОМБЕ

СИТЕ БИЗНИСИ
ИМААТ СВОИ
ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ
Нудиме флексибилност и прилагодување кон секој бизнис

3-7

места за седење

13,5 m3

товарен простор

1 545 kg

носивост


СЕ ШТО Е ПОТРЕБНО ЗА КВАЛИТЕТНА ДИСТРИБУЦИЈА

ШТО Е СЛЕДНО?

Како овластени застапници на ГАЗ комерцијалните возила – ние ги имаме одговорите на сите прашања. Контактирајте нè!